5
Reageer

Het lelijkste hoekje van Mortsel.

Bij de opening van het rusthuis organiseerde Schepen De ridder een rondleiding voor de buurtbewoners. Tijdens het bezoek, wandelend voorbij het terras met uitzicht op Hollandse Tuin, benadrukte de Schepen wat een mooi uitzicht de bejaarden hadden op het groen rondom de Hollandse Tuin. Ondertussen is dat uitzicht wel totaal verknoeid met een vuile skateramp, een Wifi post, en een fitness toestel dat sommige jongeren gebruiken als uitkijktoren. Verder een bank waar jongeren drugs kunnen roken en drank laten bezorgen.. Ondertussen is de brandweer als eens moeten langskomen en is er één op de drie mooie zomerdagen politie moeten langsgaan en hebben schoonmaakploegen de boel meerdere malen moeten komen opkuisen!. Het beleid hoort niets, ziet niets, en blijft volhouden dat er een goede mix is van jong en oud. Mag ik een vraag stellen:: wie van al deze beleidsmensen zal zijn ouder in een kamer leggen aan de kant van die skateramp? Als hij ziek of stervende is? Ramp verplaatsen dus !
Idee geplaatst door Evelyn Swaelen

Stem voor dit idee!

Stem
Alle ideeën

3 reacties

Goede opmerking, maar wie van het Bestuur wil eindelijk begrijpen dat wij als bewoners RUST EN EEN PROPERE BUURT wensen, waar wij ook recht op hebben.
geplaatst door peeters josy op 17 feb 18 12:58
Inderdaad onbegrijpelijk.
Het is lelijk, staat vol graffiti, ghettoblasters staan luid ... Er zijn andere manieren, zonder overlast, om jong en oud te verenigen. Is er geen plaats voor de ramp in het park van het voormalige fort, op slechts 100 meter van de huidige plaats ?
geplaatst door Harry Elzendoorn op 17 feb 18 13:38
Het stadsbestuur zou de moed moeten kunnen opbrengen om toe te geven dat de locatie van dit skate-park een totale vergissing is en dat men er heeft voor gekozen om de bestaande skateramp niet te verplaatsen omwille van de kostprijs. Een ideale locatie voor dergelijk skate-park zou Fort V kunnen geweest zijn: een gemiste kans. Alleszins is het wraakroepend om droogjes te verklaren dat het hier om een integratie en toenadering gaat tussen jong en oud. De jongeren komen niet naar daar om een praatje te slaan met de residenten van Meerminnehof of de bewoners van de rondliggende straten en de ouderen zitten zeker niet te wachten op de overlast van lawaai, vuilnis, drugs enz.
geplaatst door Paul Wellens op 27 feb 18 12:13
 

Plaats een reactie